fbpx

RMV, 26 persona kanë ndërruar jetë dhe 1.321 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 3.353 testime janë regjistruar 3.353 raste të reja me virusin korona, 433 janë shëruar, ndërkaq 26 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 42.540, të shëruarve në 25.353, të vdekurve në 1.212, ndërkaq momentalisht ka 15.975 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 7 pacientë nga Shkupi (65, 50, 65, 72, 76, 60 dhe 80), dy nga Shtipi (64 dhe 50), një nga Prilepi (66), një nga Tetova (71), dy pacientë nga Struga (66 dhe 59), një nga Velesi (68), dy nga Manastiri (55 dhe 57), tre pacientë nga Ohri (77, 63 dhe 80), një nga Kavadari (71), një nga Gostivari (73), një nga Strumica (62), një pacient nga Kriva Palanka (57), dy nga Radovishi (82 dhe 72) dhe një pacient nga Delçeva (71)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 583
 • Kumanovë 100
 • Dibër 12
 • Shtip 40
 • Prilep 57
 • Tetovë 80
 • Strugë 13
 • Veles 64
 • Manastir 50
 • Ohër 31
 • Kavadar 23
 • Gostivar 46
 • Gjevgjeli 22
 • Strumicë 15
 • Kriva Pallanka 9
 • Radovish 5
 • Krushevë 8
 • Koçan 29
 • Probishtip  6
 • Demir Hisar 10
 • Makedonski Brod 2
 • Pehçevë 5
 • Berovë 3
 • Valandovë 4
 • Vinicë 13
  Delçevë 6
 • Kratovë 4
 • Sveti Nikolla 12
 • Kërçovë 35
 • Resnjë 10
 • Negotinë 24

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-207
 • Kumanovë-20
 • Shtip 13
 • Prilep 32
 • Tetovë 42
 • Veles 11
 • Manastir 19
 • Kavadar 6
 • Gostivar 7
 • Gjevgjeli 13
 • Strumicë 10
 • Kriva Palanka 3
 • Radovish 6
 • Koçani 11
 • Probishtip 4
 • Berovë 5
 • Vinicë 4
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikolla 7
 • Kërçovë 1
 • Resnjë 1
 • Negotinë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 18647, aktiv 7410
• Kumanovë 2828, aktiv 738
• Dibër 398, aktive 87
• Shtip 2018, aktiv 443
• Prilep 1909, aktiv 786
• Tetovë 2917, aktiv 963
• Strugë 971, aktive 204
• Veles 1273, aktiv 722
• Manastir 1147, aktiv 573
• Ohër 1035, aktiv 440
• Kavadar 777, aktiv 357
• Gostivar 1574, aktiv 468
• Gjevgjeli 518, aktiv 209
• Strumica 1257, aktiv 627
• Kriva Palanka 307, aktiv 98
• Radovish 321, aktiv 115
• Krushevë 57, aktive 32
• Koçan 933, aktiv 295
• Probishtip 277, aktiv 98
• Demir Hisar 127, aktiv 55
• Makedonski Brod 120, aktiv 18
• Pehçevë 69, aktive 10
• Berovë 261, aktiv 71
• Valandovë 126, aktiv 39
• Vinicë 252, aktiv 125
• Delçevë 332, aktiv 174
• Kratovë 105, aktiv 64
• Sveti Nikolla 573, aktiv 130
• Kërçovë 817, aktiv 334
• Resnjë 309, aktiv 101
• Negotinë 285, aktiv 189

Në 24 orët e fundit janë bërë  3.836 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 279.770 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close