fbpx

Të mbash dikë në krahë dhe…

“Lumturia është të mbash dikë në krahë dhe të mendosh se je duke mbajtur botën”.

Thënie nga Orhan Pamuk. Shkrimtar turk, fitues i çmimit “Nobel” në letërsi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button