fbpx

Mund të mësojmë të duam vetëm…

“Ne mund të mësojmë të duam vetëm duke dashur”.

Thënie nga Iris Murdoch, shkrimtare dhe filozofe irlandeze.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button