fbpx

RMV, 26 persona kanë ndërruar jetë dhe 978 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 2.667 testime janë regjistruar 978 raste të reja me virusin korona, 24 janë shëruar, ndërkaq 26 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 39.760, të shëruarve në 23.035, të vdekurve në 1.136, ndërkaq momentalisht ka 15.589 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë katër pacientë nga Shkupi (69, 88 dhe 60 v.), një nga Kumanova (58v.), një nga Shtipi (83v.), katër pacientë nga prilepi (66, 76, 77 dhe 57v.) dhe katër nga Tetova (50, 67, 78 dhe 63v.), një nga Struga (82v.), dy nga Velesi (79 dhe 73v.), dy nga Manastiri (72 dhe 84v.), tre nga Ohri (57, 71 dhe 57v.), një nga Gjevgjelia (87v.), një nga Strumica (67), një nga Koçani (70) dhe një pacient nga Dellçeva (49). Prej tyre, tre pacientë kanë ndërruar jetë jashtë kushteve spitalore”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-596,
 • Tetovë-95
 • Kumanovë-51
 • Gostivar-49
 • Veles-48
 • Manastir-36
 • Koçan-32
 • Ohër-31
 • Prilep-29
 • Kavadar-22
 • Strumicë-21
 • Kërçovë-20
 • Shtip-18
 • Gjevgjeli-14
 • Negotinë-14
 • Vinicë-12
 • Strugë-10
 • Berovë-9
 • Resnjë-8
 • Kriva Pallankë-8
 • Probishtip-8
 • Sveti Nikollë-8
 • Dibër-6
 • Radovish-6
 • Demir Hisar-6
 • Vallandovë-3
 • Krushevë-2
 • Pehçevë-1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-9,
 • Shtip-5
 • Manastir-4
 • Kumanovë-2
 • Resnjë-2
 • Kavadar-1
 • Vinicë-1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 17319 aktiv 7114
 • Tetovë 2765, aktiv 981
 •  Prilep 1794, aktiv 823
 • Veles 1168, аktiv 718
 • Kumanovë 2666, аktiv 689
 • Strumicë 1203, aktiv 669
 • Manastir 1032, aktiv 525
 • Gostivar 1486, аktiv 442
 • Shtip 1931, aktiv 436
 • Ohër 953, аktiv 423
 • Kavadar 729, аktiv 387
 • Koçan 880, аktiv 297
 • Gjevgjeli 492, aktiv 228
 • Strugë 939, aktiv 195
 • Kriva Pallankë 287, aktiv 133
 • Radovish 302, aktiv 121
 • Probishtip 256, aktiv 102
 • Dibër 382, аktiv 80
 • Krushevë 48, аktiv 25
 • Demir Hisar 110, аktiv 40
 • Makedonski Brod 116, aktiv 16
 • Pehçevë 61, аktiv 5
 • Berovë 245, аktiv 69
 • Vallandovë 120, аktiv 39
 • Vinicë 236, аktive 118
 • Dellçevë 311, aktiv 155
 • Kratovë 96, aktive 65
 • Sveti Nikollë 551, аktiv 133
 • Kërçovë 744, аktiv 306
 • Resnjë 292, аktiv 96
 • Negotinë 246, активни 159

Në 24 orët e fundit janë bërë  2.667 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 271.599 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button