fbpx

RMV, 12 persona kanë ndërruar jetë dhe 1.128 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 3.082 testime janë regjistruar 1128 raste të reja me virusin korona, 307 janë shëruar, ndërkaq 13 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 37.499, të shëruarve në 22.835, të vdekurve në 1.096, ndërkaq momentalisht ka 13.568 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Kanë ndërruar jetë 12 persona, katër pacientë nga Shkupi (63, 75, 44 dhe 68v), dy nga Manastiri (44 dhe 72v), një pacient nga Kumanova (70v), një nga Prilepi (59v), nga Ohri (68v), Strumica (76v), Radovishi (58v) dhe një pacient nga Kërçova (63v).

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-596,
 • Kumanovë-51,
 • Dibër-12,
 • Shtip-35,
 • Prilep-43,
 • Tetovë-50,
 • Strugë-16,
 • Veles-45,
 • Manastir-57,
 • Ohër-38,
 • Kavadarci-35,
 • Gostivar-10,
 • Gjevgjeli-14,
 • Strumicë-33,
 • Kriva Pallankë-5,
 • Radovish-11,
 • Krushevë-2,
 • Kocani-22,
 • Probishtip -5,
 • Demir Hisar-5,
 • Makedonski Brod-1,
 • Berovë-3,
 • Valandovë-1,
 • Vinica-4,
 • Delçevë-8,
 • Kratovë-3,
 • Sveti Nikollë-8,
 • Kërçovë-27,
 • Resnjë-7,
 • Negotinë-8.

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-71,
 • Kumanovë-10,
 • Dibër-7,
 • Shtip-18,
 • Prilep-27,
 • Tetovë-29,
 • Veles-12,
 • Manastir-19,
 • Gostivar-12,
 • Gjevgjeli-14,
 • Strumica-25,
 • Radovish-7,
 • Koçani-15,
 • Probishtip-3,
 • Demir Hisar-1,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçevë-2,
 • Berovë-6,
 • Vallandovë-6,
 • Kratovë-1,
 • Sveti Nikollë-4,
 • Kërçovë- 12,
 • Resnjë-4.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 16401, aktiv 6372
• Kumanovë 2574, aktiv 605
• Dibër 373, aktiv 72
• Shtip 1867, aktiv 381
• Prilep 1688, aktiv 721
• Tetovë 2597, aktiv 821
• Struga 904, aktive 161
• Veles 1057, aktiv 609
• Manastir 939, aktiv 442
• Ohëri 884, aktiv 357
• Kavadar 662, aktiv 322
• Gostivari 1381, aktiv 338
• Gjevgjeli 461, aktiv 199
• Strumica 1146, aktive 614
• Kriva Pallanka 271, aktiv 118
• Radovishi 284, aktiv 104
• Krusheva 45, aktive 22
• Koçani 826, aktiv 244
• Probishtip 246, aktiv 92
• Demir Hisari 99, aktiv 30
• Makedonski Brod 111, aktiv 11
• Pehçevë 60, aktiv 4
• Berovë 231, aktiv 55
• Vallandovo 114, aktiv 33
• Vinicë 213, aktive 96
• Dellçevë 288, aktiv 133
• Kratovë 87, aktiv 56
• Sveti Nikollë 525, aktiv 108
• Kërçovë 680, aktiv 244
• Resnjë 280, aktiv 86
• Negotinë 205, aktiv 118

Në 24 orët e fundit janë bërë 3.082 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 265,528 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button