fbpx

Dallimi mes opinionit dhe bindjes

“Opinioni është një ide që ju zotëroni. Bindja është një ide që ju zotëron”.

John Garland Pollard, avokat dhe politikan amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button