fbpx

RMV, 13 persona kanë ndërruar jetë dhe 1.275 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 3.331 testime janë regjistruar 1275 raste të reja me virusin korona, 502 janë shëruar, ndërkaq 13 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 36.372, të shëruarve në 22.562, të vdekurve në 1.084, ndërkaq momentalisht ka 12.762 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Kanë ndërruar jetë 13 persona , një pacient nga Shkupi (86v), katër nga Prilepi (50, 65, 75 dhe 73v), një pacient nga Shtipi (87v), një nga Tetova (71v), një nga Struga (31v), Manastiri (65v), Ohri (82v), Strumica (82v), Koçani (72v) dhe një pacient nga Berova (76v).

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-519,
 • Kumanovë-70,
 • Shtip-36,
 • Prilep-75,
 • Tetovë-85,
 • Strugë-30,
 • Veles-47,
 • Manastir-69,
 • Ohër-24,
 • Kavadar-40,
 • Gostivar-55,
 • Gjevgjeli-22,
 • Strumica-39,
 • Kriva Pallanka-7,
 • Radovish-15,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-20,
 • Probistip-13,
 • Demir Hisar-2,
 • Makedonski Brod-5,
 • Berov-6,
 • Vallandov-2,
 • Vinica-8,
 • Delçevë-7,
 • Kratovë-12,
 • Sveti Nikollë-6,
 • Kërçovë-34,
 • Resnjë-6,
 • Negotinë-19.

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup-306,
 • Kumanovë-25,
 • Shtip-17,
 • Prilep-12,
 • Tetovë-12,
 • Strugë-9,
 • Veles-12,
 • Manastir-14,
 • Ohër-28,
 • Kavadar-6 ,
 • Gjevgjeli-12,
 • Strumicë-17,
 • Kriva Pallankë-1,
 • Radovish-3,
 • Koçani-11,
 • Probishtip-4,
 • Demir Hisar-1,
 • Makedonski Brod-1,
 • Sveti Nikollë-2,
 • Kërçovë-5,
 • Resnjë-3 dhe
 • Negotinë -1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 15832, aktiv 5880
• Kumanovë 2522, aktiv 564
• Dibër 362, aktiv 68
• Shtip 1832, aktiv 364
• Prilep 1646, aktiv 707
• Tetovë 2548, aktiv 801
• Struga 888, aktive 145
• Veles 1013, aktiv 577
• Manastir 884, aktiv 408
• Ohër 845, aktiv 319
• Kavadar 625, aktiv 285
• Gostivar 1371, aktiv 340
• Gjevgjeli 447, aktiv 199 (21 persona nga PE Gjevgjeli janë banorë të Dojranit, 76 të Bogdancit dhe 12 janë shtetas të huaj)
• Strumicë 1113, aktiv 607
• Kriva Pallanka 266, aktiv 113
• Radovish 273, aktiv 101
• Krushevë 43, aktive 20
• Koçani 804, aktiv 237
• Probishtip 239, aktiv 88
• Demir Hisar 94, aktiv 26
• Makedonski Brod 110, aktiv 12
• Pehçevë 60, aktive 6
• Berovë 228, aktive 58
• Vallandovë 113, aktiv 38
• Vinicë 209, aktiv 92
• Delçevë 282, aktiv 127
• Kratovë 83, aktiv 53
• Sveti Nikollë 517, aktiv 104
• Kërçova 653, aktiv 230
• Resnja 273, aktiv 83
• Negotina 197, aktiv 110

Në 24 orët e fundit janë bërë 3.331 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 262,446 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button