fbpx

RMV, 24 persona kanë ndërruar jetë dhe 913 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 2.731 testime janë regjistruar 913 raste të reja me virusin korona, 421 janë shëruar, ndërkaq 24 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 33.908 , të shëruarve në 21.665, të vdekurve në 1.049, ndërkaq momentalisht ka 11.194 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Kanë ndërruar jetë 24 persona , dy pacientë nga Shkupi (77 dhe 67), një nga Kumanova (59), katër pacientë nga Prilepi (70, 61, 79 dhe 45), tre nga Velesi (82, 78 dhe 82), dy nga Manastiri ( 80 dhe 62), tre pacientë nga Ohri (67, 64 dhe 68), dy nga Gostivari (66 dhe 68), gjashtë pacientë nga Strumica (75, 64, 75, 60, 37 dhe 61) dhe një pacient nga Probishtipi (69).

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 459
 • Kumanovë 25
 • Dibër 1
 • Shtip 18
 • Prilep 78
 • Tetovë 44
 • Struga 11
 • Veles 79
 • Manastir 33
 • Ohër 37
 • Kavadar 24
 • Gostivar 9
 • Gjevgjeli 3
 • Strumicë 26
 • Kriva Pallanka 3
 • Radovish 3
 • Krushevë 3
 • Koçan 8
 • Probishtipi 2
 • Demir Hisar 3
 • Pehçevë 1
 • Berovë 1
 • Vallandovë 2
 • Vinicë 4
 • Dellçevë 10
 • Kratovë 5
 • Sveti Nikole 9
 • Kërçovë 5
 • Resnjë 2
 • Negotin 5

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 199
 • Kumanovë 18
 • Shtip 15
 • Prilep 25
 • Tetovë 25
 • Strugë 6
 • Veles 11
 • Manastir 7
 • Ohër 14
 • Kavadar 15
 • Gostivar 11
 • Gjevgjeli 16
 • Strumicë 26
 • Radovish 5
 • Krushevë 1
 • Koçan 1
 • Probishtip 2
 • Makedonski Brod 1
 • Berovë 4
 • Valandovë 1
 • Sveti Nikole 7
 • Kërçovë 7
 • Negotinë 4

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 14735, aktiv 5304
• Kumanovë 2391, aktiv 473
• Dibër 347, aktiv 55
• Shtip 1746, aktiv 309
• Prilep 1520, aktiv 615
• Tetovë 2374, aktiv 653
• Strugë 848, aktive 115
• Veles 924, aktiv 505
• Manastir 774, aktiv 324
• Ohër 773, aktiv 278
• Kavadar 571, aktiv 248
• Gostivar 1277, aktiv 251
• Gjevgjeli 419, aktiv 187
• Strumica 1038, aktiv 564
• Kriva Pallanka 255, aktive 103
• Radovish 254, aktiv 88
• Krushevë 35, aktiv 13
• Koçan 758, aktiv 230
• Probishtip 214, aktiv 71
• Demir Hisar 87, aktiv 20
• Makedonski Brod 106, aktiv 9
• Pehçevë 60, aktive 8
• Berovë 221, aktiv 53
• Vallandovë 112, 40 aktiv
• Vinicë 194, aktiv 77
• Delçevë 273, aktiv 118
• Kratovë 67, aktiv 37
• Sveti Nikole 503, aktiv 93
• Kërçovë 600, aktive 188
• Resnjë 256, aktiv 71
• Negotinë 176, aktiv 94

Në 24 orët e fundit janë bërë 2.731 teste, ndërkaq nga fillimi i pandemisë janë bërë 255,904 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close