fbpx

Qeveritë nuk kanë shumë mundësi, ndërsa qytetarët janë të lodhur, vlerësojnë nga OBSH-ja për Kovid-19

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) vlerësoi se situate është mjaft kritike, por duke theksuar se akoma nuk është vonë për të vepruar.

Qeveritë po përballen me këtë situatë pasi qytetarët e tyre janë lodhur nga kufizimet, vlerësojnë nga OBSH, transmeton ABC News.

“Padyshim, njerëzit janë të mërzitur dhe ata kanë të gjithë të drejtën të mërziten. Janë të lodhur”, tha Mike Ryan, gjatë një konferencë selinë e OBSH në Gjenevë.

OBSH-ja theksoi se opsionet e qeverive janë të kufizuara.

“Gjatë fundjavës ne pamë që ndërsa shumë vende e kanë mbajtur nën kontroll Covid-19, por rastet në disa vende në Evropë dhe Amerikën e Veriut vazhdojnë të rriten”, deklaroi udhëheqësi i OBSH-së.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button