fbpx

Nëse vazhdon të bësh atë që ke bërë përherë, do të…

Nëse vazhdon të bësh atë që ke bërë përherë, do të arrish atë që ke arritur përherë.

Jessie Potter, edukatore dhe këshilltare për familje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button