fbpx

RMV, 12 persona kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 1085 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut përmes një kumtese informon se gjatë 24 orëve të fundit gjithsej 1085 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19 nga 3294 testime të bëra. Ndërkaq 12 persona kanë ndërruar jetë kurse 283 pacientë janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk. Për momentin raste aktive janë 9847.

Gjithsej 12 persona kanë ndërruar jetë, tre pacientë nga Shkupi (67, 68 dhe 52), një nga Kumanova (27), tre nga Prilep (81, 82 dhe 49), dy pacientë nga Tetova (87 dhe 77), një nga Manastiri (84) , një nga Kavadari (67) dhe një pacient nga Gostivari (65).

Të infektuarit në 24 orët e fundit:
-Shkup 447
-Strumicë 80
-Kumanovë 69
-Tetovë 62
-Prilep 60
-Veles 50
-Shtip 39
-Gostivar 35
-Kërçovë 30
-Gjevgjeli 29
-Manastir 28
-Dibër 9
-Strugë 14
-Ohër 18
-Kavadar 20
-Koçan 13
-Negotinë 12
-Kriva Palankë 10
-Probishtip 10
-Dellçevë 10
-Radovish 9
-Valandovë 6
-Sveti Nikollë 5
-Vinicë 4
-Resnjë 4
-Kratovë 4
-Krushevë 3
-Berovë 2
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit:
-Shkup 142
-Tetovë 21
-Kavadar 18
-Manastir 13
-Prilep 11
-Strumicë 11
-Kërçovë 10
-Gevgjeli 9
-Kumanovë 8
-Shtip 7
-Koçan 7
-Veles 6
-Gostivar 6
-Negotinë 5
-Kriva Pallankë 1
-Radovish 1
-Krushevë 1
-Probishtip 1
-Berovë 1
-Valandovë 2
-Vinicë 1
-Sveti Nikollë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

 • Shkup 13621, raste aktive 4584
 • Kumanovë 2313, raste aktive 439
 • Tetovë 2198, raste aktive 547
 • Shtip 1683, raste aktive 281
 • Prilep 1349, raste aktive 494
 • Gostivar 1216, raste aktive 213
 • Strumicë 956, raste aktive 553
 • Strugë 833, raste aktive 115
 • Veles 772, raste aktive 380
 • Koçan 718, raste aktive 229
 • Ohër 715, raste aktive 250
 • Manastir 698, raste aktive 279
 • Kërçovë 579, raste aktive 179
 • Kavadar 512, raste aktive 211
 • Sveti Nikollë 486, raste aktive 90
 • Gjevgjeli 399, raste aktive 192
 • Dibër 345, raste aktive 67
 • Delçevë 256, raste aktive 125
 • Resnjë 248, raste aktive 64
 • Kriva Pallankë 242, raste aktive 92
 • Radovish 239, raste aktive 83
 • Berovë 211, raste aktive 50
 • Probishtip 203, raste aktive 67
 • Vinicë 181, raste aktive 70
 • Negotinë 158, raste aktive 83
 • Valandovë 108, raste aktive 42
 • Makedonski Brod 105, raste aktive 9
 • Demir Hisar 84, raste aktive 18
 • Pehçevë 60, raste aktivee 8
 • Kratovë 54, raste aktive 24
 • Krushevë 30, raste aktive 9

Ndryshe, gjithsej deri sot në vend janë testuar 249.399 persona për Kovid-19.
Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me virusin korona është 31.572, i të shëruarve 20,730, që kanë ndërruar jetë 994 kurse aktualisht numri i rasteve aktive është 9.847.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button