fbpx

RMV, 5 persona kanë ndërruar jetë me Kovid-19, 934 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut përmes një kumtese informon se gjatë 24 orëve të fundit gjithsej 934 persona kanë rezultuar pozitiv me kovid-19 nga 2748 testime të bëra. Ndërkaq  5 persona kanë ndërruar jetë kurse 454 pacientë janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk.

Gjithsej 5 persona kanë ndërruar jetë, edhe atë tre pacientë nga Shkupi (58, 68 dhe 75 77 vjeç) dhe dy pacientë nga Prilepi (73 dhe 78 vjeç)”, raportojnë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

• Shkup 420
• Kumanovë 35
• Dibër 5
• Shtip 20
• Prilep 61
• Tetovë 58
• Struga 5
• Veles 82
• Manastir 33
• Ohri 23
• Kavadar 19
• Gostivar 18
• Gjevgjeli 13
• Strumica 30
• Kriva Palanka 4
• Radovish 7
• Krushevë 2
• Koçan 22
• Probishtip 8
• Demir Hisar 2
• Pehçevë1
• Berovë 6
• Valandovë 1
• Vinicë 2
• Delçevë 4
• Kratovë 4
• Sveti Nikole 13
• Kërçova 20
• Resnjë 6
• Negotinë 8

Të shëruarit në 24 orët e fundit

• Shkup 273
• Kumanovë 15
• Shtip 15
• Prilep 16
• Tetovë 21
• Struga 8
• Veles 5
• Manastir 4
• Ohri 8
• Kavadar 6
• Gostivar 11
• Gjevgjeli 7
• Strumica 17
• Kriva Palanka 2
• Radovish 10
• Koçan 9
• Probishtip 1
• Demir Hisar 2
• Berovë 4
• Valandovë 2
• Vinicë 1
• Kërçova 8
• Resnjë 6
• Negotinë 3

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

• Shkup 13174, aktiv 4283
• Kumanovë 2244, aktiv 379
• Dibër 336, aktiv 58
• Shtip 1645, aktiv 250
• Prilep 1290, aktiv 449
• Tetovë 2135, aktiv 507
• Struga 819, aktiv 101
• Veles 721, aktiv 335
• Manastir 670, aktiv 265
• Ohri 698, aktiv 232
• Kavadar 490, aktiv 208
• Gostivar 1181, aktiv 185
• Gjevgjeli 370, aktiv 172
• Strumica 876, aktiv 484
• Kriva Palanka 232, aktiv 83
• Radovish 230, aktiv 75
• Krushevë 27, aktiv 7
• Koçan 706, aktiv 224
• Probishtip 192, aktiv 57
• Demir Hisar 82, aktiv 16
• Makedonski Brod 104, aktiv 8
• Pehçevë 60, aktive 8
• Berovë 209, aktiv 49
• Valandovë 102, aktiv 38
• Vinicë 177, aktive 67
• Delçevë 246, aktiv 115
• Kratovë 50, aktiv 20
• Sveti Nikole 481, aktiv 86
• Kërçova 551, aktiv 161
• Resnjë 224, aktiv 60
• Negotinë 146, aktiv 76

Ndryshe, gjithsej deri sot në vend janë testuar 245.895 persona për Kovid-19, numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me virusin korona është 30.488, i të shëruarve 20,448, që kanë ndërruar jetë 982 kurse aktualisht numri i rasteve aktive është 9.058.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close