fbpx

Njerëzit e dënojnë padrejtësinë jo ngaqë nuk duan të kryejnë të tilla

Njerëzit e dënojnë padrejtësinë jo ngaqë nuk duan të kryejnë të tilla, por ngaqë kanë frikë se do të jenë viktima.

Platoni, filozof athinas gjatë periudhës Klasike në Greqinë e Lashtë, themelues i shkollës platoniste të mendimit dhe Akademisë, institucioni i parë i arsimit të lartë në botën perëndimore

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button