fbpx

Njeriu është më shumë një qenie që arsyeton…

Njeriu është më shumë një qenie që arsyeton sesa një qenie e arsyeshme, dhe kryesisht i drejtuar nga impulsi i pasionit.

Alexander Hamilton, politikan amerikan.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close