fbpx

Disa mendime janë lutje

Disa mendime janë lutje. Ka çaste që, pavarësisht se cili është qëndrimi i trupit, shpirti është në gjunjë.

Victor Hugo,poet, romancier dhe dramaturg francez i lëvizjes Romantike.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close