fbpx

RMV, 3 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, 596 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 3 persona me KOVID-19, 596të tjerë janë infektuar, ndërkaq 162 janë shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 23.201, të shëruarve në 17.111, të vdekurve në 824, ndërkaq për momentin ka 5.266 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Në spital kanë ndërruar jetë 3 pacientë, një nga Kumanova (70 vjeç), Prilep (67 vjeç) dhe një nga Bogdanci (75 vjeç)”, raportojnë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 303
 • Kumanovë 22
 • Tetovë 26
 • Shtip 13
 • Dibra 5
 • Gostivar 12
 • Prilep 19
 • Koçan 18
 • Ohër 10
 • Strumicë 34
 • Shën Nikollë 2
 • Manastir 18
 • Veles 17
 • Kërçovë 17
 • Kavadar 7
 • Gjevgjeli 13
 • Dellçevë 5
 • Resnjë 7
 • Kriva Pallankë 7
 • Radovish 6
 • Vinicë 2
 • Probishtip 3
 • Pehçevë 1
 • Valandovë 7
 • Negotinë 3
 • Kratovë 1
 • Berovë 2
 • Strugë 12
 • Demir Hisar 2

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup79
 • Prilep 6
 • Koçan 8
 • Strumicë 12
 • Gostivar 3
 • Gjevgjeli 2
 • Shën Nikollë 7
 • Tetovë 5
 • Manastir 3
 • Berovë 8
 • Vallandovë 2
 • Kërçovë 4
 • Kavadar 2
 • Kriva Pallankë 6
 • Probishtip 1
 • Veles 2
 • Shtip 8
 • Strugë 1
 • Negotonë  1
 • Radovish 1
 • Makedonski Brod 1
 • Valandovë 3

Numri i të infektuarëve sipas qyteteve:

 • Shkup 9654, aktive 2515
 • Kumanovë 1957, aktive 214
 • Tetovë 1692, aktive 271
 • Shtip 1433, aktive 156
 • Gostivar 1023, aktive 94
 • Prilep 897, aktive 209
 • Strugë 747, aktive 80
 • Koçan 556, aktive 202
 • Ohër 506, aktive 72
 • Strumicë 569, aktive 357
 • Shën Nikollë 420, aktive 56
 • Manastir 452, aktive 142
 • Veles 385, aktive 63
 • Kërçovë 404, aktive 71
 • Dibër 307, aktive 48
 • Kavadar 304, aktive 72
 • Gjevgjeli 252, aktive 128 (16 janë banorë të Dojranit, 35 nga Bogdanci dhe 12 të huaj)
 • Dellçevë 206, aktive 110 (39 janë nga Makedonska Kamenica)
 • Resnjë 191, aktive 28
 • Kriva Pallankë 175, aktive 60
 • Berovë 159, aktive 36
 • Radovish 164, aktive 72
 • Vinicë 147, aktive 46
 • Probishtip 138, aktive 23
 • Makedonski Brod 96, aktive 2
 • Vallandovë 79, aktive 48
 • Demir Hisar 66, aktive 5
 • Pehçevë 52, aktive 8
 • Kratovë 29, aktive 5
 • Krushevë 20, aktive 0
 • Negotinë 81, aktive 27 (15 persona janë banorë të Demir Kapisë)

Në 24 orët e fundit janë bërë 2617 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë janë bërë 219.158 teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close