fbpx

Të ëndërrojmë

imagjinata nuk ka probleme kostosh as llogaritjesh. Është e lirë. Prandaj t’i lëmë mënjanë shqetësimet dhe të ëndërrojmë.

Haruki Murakami, shkrimtar japonez.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close