fbpx

Aty do të takohemi!

“Aty jashtë, ku përveç të drejtës dhe të gabuarës, ekziston edhe një hapësirë e paanë. Aty do të takohemi!”.

Xheladin Rumi, poet Persian i shekullit të 13-të.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close