fbpx

Absurdi dhe bukuria

Absurdi dhe bukuria kanë marrëdhënie të ngushta me njëra-tjetrën.

M. Forster, shkrimtar anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button