Deputeti Ismail Jahoski pozitiv në Kovid-19

Nga pres-shërbimi i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë informojnë se deputeti Ismail Jahoski është pozitiv në Kovid-19, njofton Portalb.

“Në përputhje me simptomat e shfaqur, deputeti Ismail Jahoski është testuar dhe testi i tij është pozitiv në KOVID-19. Për shkak të kësaj, a gjithë me qëllim që i njëjti të jetë nën mbikëqyrjen e personave profesionist me qëllim që të parandalohet zhvillimi i komplikimeve të padashura, deputeti Jahoski është hospitalizuar në Klinikën Infektive në Shkup”, potencojnë nga Kuvendi.

Nga atje apelojnë te të gjithë deputetët e tjerë, përveç në Kuvend, t’u përmbahen masave të mbrojtjes së shëndetit kolektiv edhe në kushte shtëpiake, sidomos në kontaktet me më të afërmit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button