fbpx

Emrat e deputetëve që votuan kundër Kodit të ri Zgjedhor

Parlamenti ka miratuar sot Kodin e ri Zgjedhor me 97 vota pro, 15 kundër dhe 6 vota abstenim. Përveç votave të mazhorancës qeverisëse, ligji i ri zgjedhor ka marrë vota dhe nga deputetë të opozitës parlamentare, transmeton EN.

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor nuk lejojnë krijimin e koalicioneve parazgjedhore me lista të veçantë. Ndërsa pragu elektoral është vendosur 1%.

Kundër

Adriatik Alimadhi

Amra Barova

Fatjona Dhimitri

Gjetan Gjetani

Ralf Gjoni

Kujtim Gjuzi

Elda Hoti

Korab Lita

Lefter Maliqi

Myslim Murrizi

Erion Piciri

Artur Roshi

Zef Shtjefni

Suzana Topi

Halit Valteri

Abstenim:

Rudinaj Hajdari

Enada Kapllani (Koçiraj)

Ligoraq Karamelo

Andi Përmeti

Koçi Tahiri

Besnik Troplini

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button