fbpx

Njeriu është produkt i mendimeve të tij…

“Njeriu është produkt i mendimeve të tij. Ai bëhet ajo që mendon” –

Mahatma Gandhi, udhëheqës i shquar politik dhe ideologjik i Indisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button