fbpx

RMV, zilja e parë në kushte pandemie (FOTO-GALERI)

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Maqedoninë e Veriut, pas një muaji vonesë, sot zyrtarisht e filluan vitin shkollor. Zilen e parë, vetëm një pjesë e nxënësve dëgjuan në hapësirat e shkollave, për shkak të pandemisë KOVID-19, ndërkaq të tjerët, e kanë dëgjuar përmes  Platformës Kombëtare për mësim nga distance.

Mësimin online do ta ndjekin gjithsej 260.000 nxënës dhe 25.000 mësimdhënës. Rreth 40.000 nxënës kanë ngelur jashtë mësimit nga distanca për shkak se nuk i kanë mjetet e nevojshme për ta ndjekur atë.

Ekipi i Portalb.mk sot i vizitoi dy shkolla fillore, një në Tetovë dhe një në Shkup, ku filloristët prej klasës së parë deri në klasën e tretë filluan me mësim.

Më poshtë mund të shihni foto-galeri nga fillimi i vitit shkollor:

Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh
Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh
Nxënës, shkollë, korona
Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh
Nxënës, shkollë, korona
Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh
Nxënës, shkollë, korona
Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh
Nxënës, shkollë, korona
Shkolla Fillore “Jan Amos Komenski”, Karposh

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button