fbpx

Spiunohet Mercedes C-Classi i ri gjatë testimit

Modeli i ri i C-Classit të Mercedesit është spiunuar gjatë testimit në Gjermani.

Dy modele të tij shihen në video, ai Sedan si dhe Estate, por detajet e tyre nuk mund të vërehen shumë, pasi Mercedes i ka kamufluar shumë mirë, transmeton KOHA.

Modeli i ri i C-Classit, sipas shefit të bordit të Daimler Group, do të jetë i influencuar në masë të madhe nga S-Classi luksoz.

Më shumë detaje rreth C-Classit të ri ende nuk dihen ndërsa pritet të dalë në shitje gjatë vitit 2021.

Modeli i ri i C-Classit, sipas shefit të bordit të Daimler Group, do të jetë i influencuar në masë të madhe nga S-Classi luksoz.

Më shumë detaje rreth C-Classit të ri ende nuk dihen ndërsa pritet të dalë në shitje gjatë vitit 2021.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button