fbpx

Qeveria publikoi emrat e zëvendësministrave të ri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka publikuar sot emrat e zëvendësministrave të ri. Listën e me emrat e propozuar të zëvendësministrave dhe biografitë e tyre, Qeveria e ka dorëzuar në Kuvend në emër të kryeministrit, Zoran Zaev, njofton Portalb.mk.

Bashkim Hasani është propozuar për zv/ministër i Mbrojtjes.

Nazim Bushi është propozuar për zv/ministër i Punëve të Brendshme.

Agim Nuhiu për zv/ministër i Drejtësisë

Ilhan Rahmani, zv/ministër i Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive

Fatmire Isaku, zv/ministre e Punëve të Jashtme

Dimitar Kovaçevski, zv/ministër për Financa

Zoran Manevski, zv/minisër i Ekonomisë

Trajan Dimkovski, zv/ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave

Ilir Hasani, zv/ministër i Shëndetësisë

Arafat Shabani, zv/ministër i Arsimit dhe Shkencës

Enver Hyseini, zv/ministër i Punës dhe Politikës Sociale

Zoran Dimitrievski, zv/ministër i Vetëqeverisjes Lokale

Sedat Sulejmani, zv./ministër i Kulturës

Aleksandër Bajdevski, zv/ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Bekim Rexhepi, zv/ministër i Lidhjeve dhe Transportit

Hristina Oxhaklieska, zv/ministër i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close