fbpx

Pesë këshilla për takime dashurie gjatë pandemisë

Kjo është një kohë e shkëlqyeshme për të përdorur aplikacione dhe data virtuale, thonë ndërmjetësit për çiftet, transmeton Telegrafi.

Emma Vernon, një ndërmjetëse për lidhjen e çifteve, për beqarët që shpresojnë të gjejnë një partner përpara valës së dytë të coronavirusit, sugjeron mënyra jo-tradicionale të lidhjes, për shembull, në komentet e videove TikTok.

Vernon ofron disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë të zgjidhni partnerin e duhur.

1. Diskutoni mbi tolerancën tuaj ndaj rrezikut për Covid-19

“Ju duhet ta dini statusin tuaj Covid-19 dhe statusin e personit me të cilin po dilni,” tha Vernon, e cila këshillon të jeni të sinqertë me partnerin tuaj të mundshëm.

Vernon gjithashtu shton se është në rregull të largoheni nëse personi tjetër nuk respekton kufijtë tuaj që keni vendosur më parë. Do të vini re se sa personi tjetër i përmbahet kufijve në situata kur ai përpiqet t’ju puthë, dhe ju më parë keni rënë dakord që të përmbaheni në një distancë fizike prej dy metrash.

2. Shkruani gjëra për të cilat nuk doni të bisedoni

Nëse e dini se çfarë doni, do ta keni më të lehtë të dalloni dikë që nuk është brenda atyre kornizave, thotë Vernon.

Ndërsa inkurajon beqarët të qëndronin me mendje të hapur, ajo thotë se krijimi i një liste të tipareve ideale që kërkoni te një person tjetër ndihmon në ngushtimin e zgjedhjeve.

3. Kushtojini vëmendje “takimeve” të këqija

Në vend që të mendoni për takimet e dështuara si humbje kohe, Vernon këshillon të mbani mend dhe të kuptoni se si i shihni njerëzit që nuk janë për ju.

“Shikojeni atë si një përvojë të të mësuarit që do t’ju ndihmojë të gjeni personin e duhur”, tha Vernon për Fox News.

“Ju mund të pyesni veten: Pse desha të shkoj në takimin e tretë ose të katërt me atë person, por jo në të pestin ose të gjashtin?” Përgjigja e kësaj pyetjeje mund t’ju ndihmojë të shmangni njerëzit që nuk janë për ju në të ardhmen.

4. Përdorni rregullën 9-3-1

Vernon këshillon beqarët të përfitojnë nga javët e fundit të motit të ngrohtë duke përdorur rregullin “9-3-1”.

“Organizoni nëntë data virtuale ose një telefonatë, cilado është më komode për ju. Provoni të shkoni në një takim tjetër me tre nga ata nëntë persona, duke mbajtur një distancë fizike”, tha Vernon, duke shtuar se do të jetë më e lehtë të zgjedhësh një në fund. një person i cili do të jetë për ty.

5. Jini të drejtpërdrejtë në përshkrimin e aplikacioneve për takime

“Nëse doni të jeni në një lidhje këtë vjeshtë ose dimër, duhet ta bëni të ditur këtë,” tha Vernon, por shton se “ndërhyrjet intensive” duhet të shmangen.

“Mos thuaj: Unë jam duke kërkuar një partner monogam, serioz”, tha Vernon, duke sugjeruar disa fraza më kuptimplota dhe të buta.

Për shembull, ju mund të deklaroni se jeni duke kërkuar për dikë që t’ju huazojë një tuta sportive ndërsa shikoni filma.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button