fbpx

Mariçiq – grupi Bluprint: Shoqëria civile do të jetë partner në reformat në jurisprudencë

Ministria e Drejtësisë i ka dyert e hapura për bashkëpunim, shoqëria civile do të përfshihet në disa procese në dikasterin e drejtësisë, tha ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq në takimin e sotëm me përfaqësuesit e disa organizatave të shoqërisë civile që janë pjesë e grupit Bluprint për reforma në jurisprudencë.

Me grupin Bluprint që e monitoron Strategjinë për reforma në sektorin e jurisprudencës, ministri Mariçi, kumtoi Kabineti i tij, diskutoi një numër çështjesh aktuale si përgatitjet për fillimin e negociatave me Bashkimin Evropian, si dhe reformat më të nxehta në fushën e drejtësisë.

Sipas Kabinetit, pikat e bashkëpunimit janë përcaktuar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button