Një fëmijë bie në lumin Vardar, policia intervenoi dhe e shpëtoi

Një fëmijë nëntë vjeçar sot ka ra në lumin Vardar mes Urës së Gurit dhe urës “Syri”. Rasti është lajmëruar rreth orës 14, transmeton MIA.

Siç ka njoftuar MPB, nëpunësit policor nga Stacioni i policisë- Qendër kanë intervenuar menjëherë me çka fëmija është nxjerrë dhe shpëtuar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button