fbpx

Kritikat që brezi i vjetër i bën sjelljes së të rinjve janë…

Pjesa më e madhe e kritikave që brezi i vjetër i bën sjelljes së të rinjve, lind nga maskimi i thellë i ndjenjës së zilisë. 

Desmond Morris, zoolog dhe piktor surrealist anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button