fbpx

Sfida e leximit, Belkis Latifi rekomandoi librin e radhës (VIDEO)

Në sfidën e leximit, Belkis Latifi rekomandon librin “Lidershipi” nga autori Brian Tracy. Mesazhi që jep ai nga libri është se për të qenë i suksesshëm duhet të fokusohesh dhe të mendosh vazhdimisht për të, njofton Portalb.mk.

Liderët vazhdimisht janë të fokusuar në suksesin, tha Belkis Latifi.

“Mesazhi i fuqishëm i librit është se karakteristikë e veçantë e liderëve është se ata fokusohen në çdo gjë 100 për qind, pra atë të cilën e kapin fokusohen 100 për qind për ta realizuar dhe ata gjithnjë mendojnë për suksesin dhe kur mendosh vazhdimisht për suksesin është e pashmangshme se ne do të bëhemi të suksesshëm”- theksoi ai në videon e tij.

Është kënaqësi të shohësh se ka të rinj që lexojnë libra dhe përmes sfidës tonë duke nominuar njëri tjetrin dhe duke nxitur të lexojnë edhe më shumë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button