fbpx

Grupi Trio Darabuka respekton protokollet në kohë të pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka bërë që të anulohen shumë mbrëmje festive dhe ngjarje familjare. Megjithatë, kjo nuk e ka ndaluar grupin Trio Drabuka të realizojë konceptin e tyre të përshtatur sipas protokolleve dhe rregullave të reja për mbajtje të ahengjeve të ndryshme.

Për më shumë informata klikoni në këtë link.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button