fbpx

Sfida e leximit, Arditi rekomandon të lexoni këtë libër, ja pse (VIDEO)

Leximi i librave është ushqim për trurin, andaj të rinjtë nxitën njëri tjetrin përmes sfidës që u hap nga Portalb, “Sfido shokun në leximin e një libri”, duke sjell për ne mesazhe nga më të ndryshmet. Ndërkaq, gazetari Ardit Ramadani rekomandoi  librin e shtatë të kësaj sfide.

Libri që rekomandoi Arditi është “Alkimisti”.

“Një nga mesazhet më të bukura që kam marrë nga libri Alkimisti nga autori Paulo Coelho ka qenë se njerëzit mbase shumë herët e kuptojnë arsyen se pse jetojnë dhe kjo mund të jetë një nga faktorët se pse ata edhe dorëzohen kaq shpejt”- theksoi Ardit Ramadani në videon  e tij.

Ndryshe, kjo sfidë bëri që shumë të rinj të shfaqin vullnetin  e tyre për të lexuar dhe na solli rekomandime të librave nga më të ndryshmet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button