fbpx

Gjatë 24 orëve të fundit 420 qytetarë nuk kanë mbajtur maska mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 420 kundërvajtje për masën mosmbajtje e mbrojtës personale në fytyrë, kumtoi sot në mëngjes Ministria e Punëve të Brendshme.

Prej atje apelojnë qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për ballafaqim me Kovid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button