fbpx

Diellina rekomandoi librin që e ka lexuar në sfidën “Sfido shokun në leximin e një libri” (VIDEO)

Vazhdon sfida  e hapur nga Portalb me temën “Sfido shokun në leximin e një libri”. Të rinjtë kanë nominuar njëri tjetrin duke sjellë mesazhe të bukura për ne. Studentja Diellina Mehmeti e nominuara e parë, vjen me një sugjerim libri për ju, njofton Portalb.mk.

Studentja Diellina Mehmeti jep sugjerimin e saj për librin që ka lexuar gjatë verës.

“ Shkrimtari ka një stil të shkruarit që të bën të ndjesh të gjitha përjetimet e personazheve të tij dhe një mesazh i fort i librit është se sa e rëndësishme është besnikëria në miqësi” – theksoi Diellina Mehmeti në videon e saj.

Ndryshe, sfida është hapur dje nga Portalb. Ndërsa, të rinjtë do të vazhdojnë të rekomandojnë libra nga më të ndryshmet për ne.

LEXO: Rekomandimi i Aroma Alitit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button