fbpx

MPB në Strugë ka gjetur armatim dhe municion

Më 20.08.2020 në një arë në afërsi të rrugës mes fshatrave Kalishtë dhe Frëngovë të Strugës, pas njohurive operative janë gjetur 138 granata për gjuajtës dore të granatave, 41 sëndukë metali me municion me kalibër 7,62 dhe 12,7 mm, 30 lëndë plasëse RPG, 130 mbushëse të granateve, 760 copë plumba me kalibër 20 mm, informojnë nga Policia, njofton Portalb.mk.

“Është njoftuar Prokuroria Publike e Strugës dhe Zyra për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe janë ndërmarrë masat dhe aktivitetet për pastrimin e rastit”, thonë nga MPB.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button