fbpx

Vetëm me T-Mobile janë dërguar 2 milionë SMS për Vit të ri

Njoftohet se viti i ri në Maqedoni është uruar rreth 4 milionë herë me mesazhe telefonike SMS.

Nga operatori celular T-Mobile prej momenteve të para të vitit 2013 deri në mesditën e 1 janarit janë dërguar rreth 2 milionë SMS-a, kurse prej operatorëve tjerë ONE dhe VIP janë dërguar nga 900 mijë SMS prej secilit prej tyre./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button