fbpx

Pritjet e mashkullit nga një lidhje

Në bazë të hulumtimeve të revistës “She Knows”, meshkujt nga një lidhje kërkojnë gjëra të thjeshta, ndërsa që kjo është lista për të pasur një lidhje të suksesshme.

Marrëdhënie intime
Po, duan marrëdhënie dhe madje duan shpesh. Mirëpo, meshkujt gjithsesi se dëshirojnë ledhatime dhe puthje, prandaj edhe nuk do të ketë asgjë kundër nëse me iniciativën tuaj e përqafoni apo e mbani për dorë gjatë shëtitjes.

Të mos shtireni 
Pa marrë parasysh se femrat mendojnë sa mirë kanë aktruar diçka, këtë meshkujt mund ta vërejnë shumë lehtë, e kështu edhe lindin problemet.

Sensin për humor 
Një femër me humor dhe disponim të mirë për meshkujt është shumë tërheqëse.

Komplimentet 
Kur mashkulli duket mirë, ai parapëlqen që këtë t’ia thotë e dashura. Meshkujt pëlqejnë komplimentet, njëjtë sikurse që i duan edhe femrat.

Pranoni ashtu si janë
Meshkujt nga partnerja e tyre kërkojnë që t’i pranojnë ashtu si janë, pa ndryshuar në sjellje, pa kërkuar hobi të ri apo ndryshim të stilit të veshjes. /Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button