fbpx

Pas pesë muajve hapen vendet publike në Algjeri

Algjeria i hapi sot xhamitë, kafenetë, plazhet dhe parqet për herë të parë pas pesë muajve mbyllje për shkak të pandemisë së koronavirusit, transmeton MIA.

Algjeria është është njëra ndër shtetet që e mbajti kufizimin e lëvizjes më gjatë për shkak të pandemisë.

Ora policore do të mbetet në fuqi në shumicën e gjysmës së shtetit.

Restorantet dhe xhamitë ku mund të vendosen më shumë se 1.000 persona sërish janë të hapura, me respektim të detyrueshëm të masave për distancë fizike.

Prezenca në xhami ende është e ndaluar për të gjitha gratë, fëmijët dhe personat e moshuar.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button