fbpx

Ministria e Shëndetësisë publikoi statistikat për 24 orët e fundit në RMV

Ministria e Shëndetësisë informon së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit nga 2.172 teste janë regjistruar 160 raste të reja me virusin korona, 368 të tjerë janë shëruar, ndërkaq kanë ndërruar jetë tre pacientë. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 12.515, të shëruarve në 9.030, të vdekurve në 535, ndërkaq për momentin në vend ka 2.950 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndëruarr jetë tre persona. Dy nga Shkupi në moshë 60 dhe 72 vjeçare dhe një nga Gostivari, 53 vjeçare”, thonë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 38
 • Tetovë – 20
 • Kumanovë – 19
 • Gostivar – 13
 • Shtip – 10
 • Strugë – 9
 • Kërçovë – 8
 • Sveti Nikollë – 5
 • Prilep – 4
 • Ohër – 4
 • Kavadar – 4
 • Koçan – 4
 • Veles – 3
 • Demir Hisar – 3
 • Strumicë – 2
 • Makedonski Brod – 2
 • Pehçevë – 2
 • Berovë – 2
 • Vinicë – 2
 • Vallandovë – 1
 • Probishtip – 1
 • Manastir – 1
 • Dellçevë – 1
 • Dibër – 1
 • Negotinë – 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 117
 • Dibër – 60
 • Gostivar – 42
 • Kumanovë – 34
 • Tetovë – 32
 • Shtip – 18
 • Sveti Nikollë – 16
 • Strumicë – 13
 • Kriva Pallankë – 9
 • Prilep – 5
 • Kavadar – 5
 • Probishtip – 3
 • Negotinë – 3
 • Gjevgjeli – 2
 • Koçan – 2
 • Radovish – 1
 • Krushevë – 1
 • Makedonski Brod – 1
 • Berovë – 1
 • Vinicë – 1
 • Kërçovë – 1
 • Resnjë – 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

 • Shkup 5325, raste aktive 986
 • Kumanovë 1233, raste aktive 243
 • Tetovë 1123, raste aktive 156
 • Shtip 1027, raste aktive 293
 • Gostivar 623, raste aktiv 264
 • Strugë 503, raste aktive 169
 • Prilep 352, raste aktive 32
 • Ohër 305, raste aktive 78
 • Sveti Nikollë 258, raste aktive 67
 • Veles 241, raste aktive 28
 • Kërçovë 234, raste aktive 133
 • Dibër 224, raste aktive 65
 • Manastir 179, raste aktive 78
 • Kavadar 147, raste aktive 106
 • Resnjë 146, raste aktive 9
 • Koçan 128, raste aktive 34
 • Probishtip 67, raste aktive 18
 • Makedonski Brod 63, raste aktive 48
 • Demir Hisar 53, raste aktive 34
 • Strumicë 49, raste aktive 20
 • Vinicë 44, raste aktive 39
 • Radovish 36, raste aktive 8
 • Negotinë 34, raste aktive 10
 • Kriva Pallankë 28, raste aktive 5
 • Gjevgjeli 27, raste aktive 9
 • Krushevë 16, raste aktive 2
 • Kratovë 15, raste aktive 3
 • Berovë 12, raste aktive 7
 • Pehçevë 8, raste aktive 2
 • Valandovë 8, raste aktive 2
 • Dellçevë 7, raste aktive 2

Në 24 orët e fundit e fundit janë bërë 2.172 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë 123.122  teste.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button