fbpx

Nuk duhet të dëgjojmë çfarë thonë…

Nëse duam të kuptojmë qëllimet e vërteta të të tjerëve dhe t’u njohim shpirtin, nuk duhet të dëgjojmë çfarë thonë, por të vëzhgojmë çfarë bëjnë.

Francesco Alberoni, sociolog.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close