fbpx

“YOLO”: punojmë të jemi një grup muzikor i suksesshëm dhe me vlera artistike (VIDEO)

Të rinjtë e talentuar dhe me vullnet për punë duhet mbështetur gjithmonë. Të tillë janë edhe anëtarët e grupit muzikor nga qyteti i Gostivarit i quajtur “YOLO”. Një grup muzikor 5 anëtarësh të cilët për Portalb.mk thanë se punojnë vazhdimisht për të qenë një grup i suksesshëm dhe me vlera artistike, që të marrin pjesë në më shumë aktivitete brenda  dhe jashtë vendit.

Për ata që se dinë, kush është “YOLO BAND”?

YOLO BAND është grup i ri muzikor i Gostivarit  i cili përbëhet nga 5 anëtar ku kemi: Gentiana Jashari-Soliste/Kitarë, Fatlum Useini – Sintisajzer, Abdulla Xhaferi – Klarinetë, Ali Selimi – Bateri, Drin Osmani – Tarabuka.

Abdulla Xhaferi, anëtar i grupit “YOLO”

 

Ali Selimi, anëtar i grupit “YOLO”

Si erdhi deri te bashkimi i grupit dhe emërtimi si “YOLO”?

Bashkimi i grupit tonë filloi që nga shkolla fillore përndryshe një shoqërie fëmijërore në klasë të tetë nga ana e profesorit Bastri Ristemi ndërsa emërtimi i grupit ishte ide nga një përkrahës i grupit tonë, pra me emrin Yolo nga anglishtja You only live once që do të thotë Ti jeton vetëm një herë.

Drin Osmani, anëtar i grupit “YOLO”

A mendoni se në vendin tonë ekzistojnë perspektivat e duhura për të arritur atje ku ju dëshironi?

Nuk vlerësohet arti te të rinjtë në përgjithësi, duke parë nga këndvështrimi ynë si artist të rinjtë shteti apo qyteti pa marrë parasysh nuk na mundëson kushte për aktivitete të lira artistike.

Fatlum Useini, anëtar i grupit “YOLO”

Cilat janë planet e juaja për të ardhmen?

Planet tona për të ardhmen ndoshta nuk i kemi shumë të sigurta por tani për tani mendoj që të jemi një grup i suksesshëm dhe me vlerë artistike, që të kemi mundësinë të marrim pjesë në më shumë aktivitete brenda dhe gjithashtu edhe jashtë shtetit.

Gentiana Jashari, anëtare e grupit “YOLO”

 

Çfarë mesazhi mund të jepni për të rinjtë?

D bohet mejr…

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button