fbpx

Janë djegur dy vetura të EVN-së në Tetovë

Zjarrfikësit e rajonit të Tetovës në orët e vona të mbrëmjes së djeshme kanë intervenuar në shuarjen e dy makinave të kapluar nga zjarri, nën pronësi të  elektro distributoreve EVN Maqedoni.

“Pas mesnate një numër i madh i qytetarëve kanë lajmëruar se ka vetura të djegura, Kemi intervenuar në veturat e djegura në rrugën “Ivo Ribar Llola” dhe në kompleksin e ndërtesave Bllok 70. Pas një intervenimi të shkurtër kemi arritur të lokalizojmë zjarrin”, tha Uka Aliti, komandant i ekipit të zjarrfikësve në rajonin e Tetovës.

Kontrolle në vendngjarje ka kryer edhe ekipi i policisë së Tetovës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button