fbpx

Nxënësit do të pushojnë 3 javë

Për nxënësit e shkollës fillore dhe asaj të mesme dita e sotme është e fundit për gjysmëvjetorin e parë të vitit akademik 2012-2013. Pas një pushimi tre javor, ata do të kthehen në mësim me 21 janar (e hënë).

Gjithashtu në fund të vitit shkollor 2012-2013 pritet të realizohet testimi ekstern i nxënësve, i cili projekt është shtyrë për disa vite. Qëllimi i këtij projekti është që mësimdhënësit t’i vlerëosjnë nxënësit në mënyrë objektive për njohuritë e tyre.

Lajme të ngjashme

Back to top button