fbpx

“Bëhu përgjegjës, vepro me ndërgjegje”- fushatë për mbrojtje të sistemit të furnizimit me ujë në Shkup

Ndërmarrja publike Ujësjellës dhe kanalizim – Shkup ka filluar një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin e opinionit për mbrojtjen e sistemit të furnizimit me ujë dhe kanalizimeve me moton “Bëhu përgjegjës, vepro me ndërgjegje”.

Përdorimi racional i ujit, informojnë nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup, mbron jo vetëm sistemin e furnizimit me ujë, por edhe të drejtën e çdo qytetari për furnizim normal me ujë, transmeton MIA.

Detyra jonë, theksojnë ata, është të vendosim të jemi përgjegjës dhe të veprojmë me ndërgjegje në drejtim të përdorimit racional dhe të arsyeshëm të ujit, në mënyrë që të ketë për të gjithë, sot, nesër dhe në të ardhmen.

Abuzimin e sistemit të ujësjellësit dhe kanalizimeve qytetarët do të mund ta denoncojnë në:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button