fbpx

Në kohën e mashtrimeve universale…

Në kohën e mashtrimeve universale, të thuash të vërtetën është një akt revolucionar.

George Orwell, shkrimtar, eseist dhe gazetar britanik

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close