fbpx

William Blake: Mëdyshja…

Mëdyshja është një vashë e plakur, e pasur dhe e shëmtuar nga lajka e paaftësisë.

William Blake

William Blake (1757-1827) ishte poet dhe piktor anglez, krejt i panjohur gjatë kohës  kur ai vepronte, por shumë i famshëm pas vdekjes. Tani ai njihet si një figurë shumë e rëndësishme në sferën e arteve./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button