fbpx

BMW 320d Touring, vetura më e mirë familjare (VIDEO)

BMW 320d Touring në regji të revistës britanike ‘Top Gear’ është zgjedhur si vetura familjare e vitit. Ky titull është edhe më i rëndësishëm nëse dihet reputacioni i gazetarëve britanik të cilët pa kurrfarë ngurrimi i japin vlerësimet.

Ndoshta pikërisht për këtë blerësit potencial më shumë i kushtojnë vëmendje titujt që i ndan Top Gear dhe ai evropian”Car of the Year”.

Dhe pikërisht BMW 320d Touring nga ky ekip është zgjedhur top-vetura familjare./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button