fbpx

I ka hije kalit shala, por burrit i ka hije…

I ka hije detit vala, i ka hije kalit shala, por më shumë se të gjitha i ka hije burrit fjala.

Ali Asllani, poet, atdhetar dhe diplomat shqiptar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button