fbpx

Covid – 19 në RMV, 6 viktima dhe 113 raste të reja në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka raportuar 6 viktima të reja si pasojë e infektimit me korona virus, 113 raste të reja dhe 259 pacientë të shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 11,399, numri i pacientëve të vdekur është rritur në 517, numri i pacientëve të  shëruar në 7,408 ndërsa, momentalisht ka 3,402 raste aktive, njofton Portalb.mk.

 Personat e infektuar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 35
 • Shtip – 23
 • Gostivar – 15
 • Kumanovë – 12
 • Manastir – 7
 • Ohër – 6
 • Tetovë – 5
 • Koçan – 2
 • Demir Hisar – 2
 • Prilep – 1
 • Strugë – 1
 • Probishtip – 1
 • Makedonski Brod – 1
 • Vinicë – 1
 • Vallandovë – 1

Personat e shëruar në 24 orët e fundit

 • Shkup – 103
 • Shtip – 75
 • Tetovë – 31
 • Gostivar – 19
 • Kumanovë – 13
 • Sveti Nikollë – 4
 • Manastir – 2
 • Kavadar – 2
 • Probishtip – 2
 • Kratovë – 2
 • Resnjë – 2
 • Dibër – 1
 • Demir Hisar – 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 5000, aktiv 1231
 • Kumanovë 1114, aktiv 260
 • Tetovë 1071, aktiv 186
 • Shtip 910, aktiv 381
 • Gostivar 513, aktiv 283
 • Strugë 470, aktiv 187
 • Prilep 337, aktiv 47
 • Ohër 288, aktiv 80
 • Veles 227, aktiv 22
 • Sveti Nikollë 230, aktiv 130
 • Dibër 208, aktiv 117
 • Kërçovë 179, aktiv 109
 • Resnjë 146, aktiv 19
 • Manastir 153, aktiv 71
 • Koçan 108, aktiv 20
 • Kavadar 83, aktiv 61
 • Probishtip 58, aktiv 21
 • Strumicë 39, ​​aktiv 23
 • Makedonski Brod 42, aktiv 36
 • Demir Hisar 36, aktiv 27
 • Radovish 29, aktiv 16
 • Negotinë 28, aktiv 8 (10 persona nga NJR Negotinë janë banorë të Demir Kapisë)
 • Kriva Pallankë 25, aktiv 11
 • Gjevgjeli 23, aktiv 12 (7 persona nga NJR Gjevgjeli janë banorë të Dojranit, 3 të Bogdancit)
 • Vinicë 23, aktiv 22
 • Krushevë 16, aktiv 9

Në 24 orët e fundit janë realizuar 1543 testime, ndërsa që nga fillimi i pandemisë në Maqedoninë e Veriut, janë realizuar 109,946 testime për Covid – 19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button