fbpx

André Malraux: Ngjashmëria e politikës dhe gramatikës

“Në politikë është nganjëherë si në gramatikë. Një gabim, që e bëjnë të gjithë, më në fund pranohet si rregull”.

André Malraux (3 nëntor 1901 – 23 nëntor 1976) ishte një novelist francez, teoricien i artit dhe ministër i Kulturës. Romani Malraux-së La Kushti Humaine (Fati i njeriut) (1933) fitoi Goncourt Prix.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button